Dagens Oddstips: Bury - Huddersfield 03.03.12
Written by John André Hetland    Thursday, 01 March 2012 13:01    PDF Print E-mail

                        Bury              Bury – Huddersfield      Huddersfield
                                                   Kampdato: 03.03.12
                                                                                       Starttid: 16.00

Laget Bury står med den svakeste formen i ligaen de siste fem kampene, og denne runden møter de Huddersfield som strekker seg mot opprykk til Championship. Bury skuffet stort igjen da de tapte 1-2 hjemme mot Hartlepool forrige runde, mens Huddersfield måtte klare seg uten toppscoreren Jordan Rhodes når de møtte Stevenage borte. De klarte å sløse bort en to måls ledelse og endte opp med å dele poengene, 2-2. Bury ligger på en 14. plass så langt i serien, i motsetning til Huddersfield som ligger på 4. plass og går for opprykk i år. Skal Bury overaske mot Huddersfield her, eller vil de gå på nok en smell? Vil nå tro det blir sistnevnte...

 

Bury imponerer ikke

Vi starter med Bury som verken har imponert hjemme eller borte i år. De hadde en meget svak åpning på sesongen med mange tap før de tok seg opp en periode og begynte å vinne litt før de igjen bare har gått nedover og tapt poeng etter poeng. De møter nå Hudders på hjemmebane hvor de har fem seiere, fem uavgjorte og seks tap. Mange mål har det også blitt på Gigg Lane, 20 scorede og 24 innsluppede for Bury.

 


tippetipsDet ser nå ut som om Bury klarer å holde seg oppe i League One i år etter å rykket direkte opp fra League Two i fjor. Den siste tiden har vært skuffende for fansen. De har ikke fått sett laget sitt vinne på de siste syv kampene. De siste syv har endt med fire tap og tre uavgjorte. Sist gang de vant var 21.01.12, da de slo Yeovil 3-2 hjemme som må jobbe for å holde seg unna nedrykksstreken. Så vil tro manager Barker kjenner presset på seg nå, og begynner å bli stresset pga de dårlige resultatene.

 

 

 

Bury har nå hentet tilbake keeperen Trevor Carson fra Sunderland som var innom klubben i starten av sesongen før han gikk innom Hull og imponerte stort. Slapp kun inn et mål på de seks kampene han fikk spille for klubben. Han er nå tilbake på Gigg Lane og blir på en 40 dagers låneperiode. Meget positiv signering selv om han slapp inn to mål forrige runde mot Hartlepool. Bury har også hentet inn spissen Mike Grella som fikk kontrakt ut sesongen. Han fikk sin debut mot Hartlepool, men fikk ikke nok spilletid til å vise seg. En spiss til har kommet til klubben for ikke så lenge siden, Elford-Alliyu heter han og har fått to kamper så langt og klarte å skaffe seg en nettkjenning i debuten mot Orient to runder siden. Han blir på lån ut denne sesongen. Bury har også en spiller ute, forsvarer Efe Sodje må stå over kampen pga suspensjon. Bury rapporterer ikke om noen skader foreløpig, men kommer tilbake med mer så fort dette kommer ut.
 

Huddersfield er meget gode i år

Huddersfield har vært ganske positive i år, men har dabbet litt av nå de siste kampene. De ledet forrige runde 2-0 mot Stevenage, men klarte ikke å holde ut mot Stevenages innsatsvilje og resulterte i et 2-2 resultat. Samme mot både Tranmere og MK, hvor de har tatt ledelsen men slipper inn mål og taper poeng. Dette er noe de bør ta tak i så de slipper å tapte unødvendige poeng.

oddsfatherDe møter Bury borte denne runden som ikke er i sin beste form for tiden. Og borte i år har de kun tapt en kamp som er færrest i ligaen, men som sakt spilt mange unødvendige uavgjort kamper. Hele ni uavgjorte som er flest i ligaen, mens fem seiere. Men ingen scorer så mange mål borte som Huddersfield, eller rettere sakt Jordan Rhodes. På ukjent gress har de scoret hele 33 mål på 15 kamper, mens innsluppet 17. Borte bør de kunne bli bedre på å drepe kamper, slik de gjorde mot Wycombe hvor de vant hele 6-0 og Jordan Rhodes scoret hele fem mål.

Ingen nye spillere er ute med skade for Huddersfield til denne kampen, men den 30 år gamle forsvareren Peter Clark er nok ute med skade, samt midtbanespiller Tommy Miller. Begge var også ute når Hudders møtte Stevenage og vil nok heller ikke være med i dag. Men de har gode erstattere som kan komme inn å gjøre en god jobb.Dette blir en av de tøffeste hjemmekampene for Bury denne sesongen. Huddersfield er et seigt lag som er vanskelig å slå både hjemme og borte. Huddersfields Jordan Rhodes stod over forrige runde pga landslagsoppdrag, men er nå tilbake i troppen igjen. Jordan Rhodes er nesten selvskreven Ligaens beste spiller i år hvor han står med hele 28 scoringer på 27 kamper. Et sterkt Yorkshire lag med Rhodes tilbake i troppen skal nok klare å skape store problemer for Bury på Gigg Lane. Så Huddersfield vil nok komme til å stikke av med en god seier her.

Tre gode dager i midtuken i England, med tre av tre engelske tips inn. Håper på like god flyt i dag, så de som følger får ha lykke til, og måtte seieren bli med Huddersfield hjem til Yorkshire.
Kom gjerne med tilbakemeldinger eller egne meninger på twitter. Tweet oss også gjerne hvis du har noen spørsmål rundt denne kampen eller andre kamper.

Følg @DineOddstips på Twitter for oddstips og full livedekning av tipskamper som ikke sendes.

Last Updated ( Thursday, 01 March 2012 14:04 )
 
Alders grense 18+Top 50 Betting Sites - Oddsfather