Dagens Oddstips: Sheffield United - Scunthorpe 29.02.12
Written by John André Hetland    Wednesday, 29 February 2012 07:58    PDF Print E-mail

Sheffield United - Scunthorpe United
                   Kampdato: 29.02.12
                   Starttid: 20.45


Scunthorpe kan skape problemer           

Sheffield United går mot opprykk når de møter Scunthorpe hjemme som sliter med å holde seg oppe fra nedrykksstreken. Dette er en slik topp mot bunn kamp som aldri er noe enkel for noen av lagene. Scunthorpe har tatt poeng fra topplag før, men kan de klare det igjen?

Scunthorpe intar Bramall Lane i morgen med full selvtillit ettersom borteformen har vært imponerende i det siste for bortelaget. De fem siste bortekampene har de kun tapt en. De andre har de spilt to uavgjorte og vunnet to. Seier mot Hartlepool og Leyton Orient, uavgjort mot Exeter og Colchester. Meget viktige bortepoeng dette for et lag som trenger poeng for å kunne slippe å spille i League Two til neste år.

Formen i det siste har variert litt hos Thorpe, to seiere, en uavgjort og to tap de siste fem i serien. Borte så langt i år står de med kun tre seiere, hele syv uavgjorte og fire tap som er imponerende til å være et lag under streken. På ukjent gress har de scoret 17 og sluppet inn 18 som ikke er så halvdårlig til å være et lag under den røde streken. De ligger på en foreløpig 23. plass i League One og med seier i dag vil de klatre helt opp på 17. plass hvor Tranmere ligger for øyeblikket.

 


oddstips

 

 

Spilleren Paul Reid har vært en solid brikke i forsvarsrekken til Scunthorpe denne sesongen. 30 åringen har spilt 22 kamper så langt men enda ikke scoret. Han brakk nesen igjen nå på lørdag i kampen mot Brentford, men blir klar igjen til dagens kamp. Forsvars kollega Jamie Reckord utvidet sitt lån fra Wolves og vil da være et valg i forsvar for Thorpe. Midtbanespiller Jimmy Ryan blir nok ikke klar etter å ha nettopp kommet tilbake fra en kne skade han fikk i september i fjor. Han har nå trent i over 2 uker og vil muligens være klar til neste uke. Manager Knill hinter til at Mozika nærmer seg start 11-en nå når laget møter Sheffield. 24 åringen har spilt ni kamper og scoret to mål for klubben så langt i serien.

Sheffield United i storform

Sheffield United har vært generelt gode i år og ligger dermed på 2. plass på tabellen. Kampen mot Scunthorpe blir viktig ettersom de tapte tre poeng mot rivalen Wednesday forrige runde som kun ligger to poeng bak Sheff Utd. De fem siste kampene har de vunnet tre og tapt to. Tapene kom mot henholdsvis god motstand, både Sheffield Wednesday og mot ligaleder Charlton. De slo også et av topplagene, nemlig Huddersfield borte som var en meget sterk prestasjon. Det er meget viktig for Sheffield United å hanke inn poeng mot svakere motstand hvis de skal klare å sikre seg direkte opprykk, så kampen i kveld kan bli tellende.

tippetips - seff united

Hjemme i år har Sheff Utd vært solide, og er det laget som har vunnet flest kamper hjemme i ligaen.

 

Her har de hele tolv seiere, to uavgjorte og to tap. De er også det laget som har scoret flest mål på eget gress, hele 38 mål og 17 innsluppede. Så motstandere som kommer til Bramall Lane får aldri noen enkel oppgave. De to kampene de har tapt på eget gress har kommet mot god motstand, henholdsvis Huddersfield og Charlton. De uavgjort kampene spilte de første kampen mot Sheffield Wednesday og mot Exeter. De har ikke tapt hjemme på ti kamper og står med syv strake seiere her.

Sheffield United må igjen klare seg uten Kevin McDonald som har vært en av de beste spillerne deres i det siste, som nå er ute pga hamstring skade. Nick Montegomery steppet inn og tok McDonalds plass på midten, men da fikk også han seg en smell og er usikker foran dagens kamp. Han skal nok bli sjekket rett før kamp for å se om han er klar. Men manager Wilson hintet til at han muligens vil bytte ut midtbaneparet, og kanskje Lee Williamson kommer inn på midten. Men han har også en liten kneskade, men skal mest sannsynlig bli spilleklar. Spissen Will Hoskins som er på lån fra Brighton skal også være klar igjen til dagens kamp.


Ched EvansVi får håpe Ched Evans fortsetter scoringsformen for Sheffield United nå når de møter Scunthorpe hjemme til dyst. Evans har scoret 15 mål i serien i år, syv av disse har kommet nå de siste ti kampene, så han er i storform for tiden. Ligger også forøvrig på 2. plass på toppscorer listen i ligaen. Vi går for Sheffield United seier, 3-1?

To gode dager på rad nå i England med Shrewsbury spill til 2,75 inn og Notts County spill til 3,29 inn. Litt lavere odds får vi for Sheffield United seier i dag, kan prøves både med og uten HC. Lykke til om du følger og kom gjerne med tilbakemeldinger eller kommentarer.


Følg @DineOddstips på twitter for oddstips og livedekning av alle tippekamper det blir lagt tips ut om.

 

Last Updated ( Thursday, 01 March 2012 00:04 )
 
Alders grense 18+Top 50 Betting Sites - Oddsfather