Written by oddsfather    Tuesday, 04 June 2013 14:45    PDF Print E-mail

 

Luis Suarez har hintet pressen om at han er klar for å forlate Liverpool ved å komme med denne uttalelsen:

-Jeg er ikke helt sikker på at jeg blir her.

Den 26 år gamle uruguayske spissen som fikk 10 kamper utestengelse etter at han bet Chelseas Branislav Ivanovic i armen under en Premier League kamp i april, mener at dett er et bra tidspunkt for en forandring med tanke på alt som har skjedd i løpet av disse ukene og hva han har vært gjennom. Denne bite hendelsen var uforventet og ble ukens snakkis i pressen. Unibet fulgte saken nøye og hadde i tillegg superbra odds tipping tilbud.

 

Den 26 år gamle Liverpool-spissen, som har scoret 30 mål i 44 kamper totalt for Liverpool forrige sesong, avslørte denne uken at det vil være vanskelig å si nei til Real Madrid hvis han skulle blitt tilbudt en kontrakt. Men under pressekonferansen i forkant av Uruguays kamp mot Frankrike i Montevideo på onsdag, nektet Liverpool-spissen at han har vært i snakk med Estadio Santiago Bernabeu representanter.

 

-Jeg har bare takknemlige ord til klubben, Liverpool supporterne, sier Suarez.

-Men behandlingen jeg har fått av resten av England i løpet av de siste ukene har vært vanskelig.

26-åringen sier i tillegg at Liverpool er en spektakulær klubb å spille for, men klubben er klare over hvordan han har blitt behandlet av pressen i det siste.

Suarez ble kjøpt av Liverpool for hele 20.7 millioner britiske pund som tilsvarer cirka 200 millioner norske kroner av den nederlandske klubben, Ajax i 2011. Og ikke lenge etter han ankom på Anfield ble han utestengt i åtte kamper etter å ha kommet med krenkende uttalelser overfor den fransk-senegalesiske Manchester United-spilleren, Patrice Evra.

 

 
Alders grense 18+Top 50 Betting Sites - Oddsfather