Overgangsvinduet - Deadline day kan endre alt
Written by oddsfather    Wednesday, 04 September 2013 11:19    PDF Print E-mail

Overgangsvinduet - Deadline day kan endre alt i Premier League

Overgangsvinduet Premier League

Med overgangsvinduet låst igjen for denne gang er stallene til Premier League-lagene endelige frem til januar. På sommerens siste handlingsdag var Premier League-klubbene aktive på markedet. Arsenal regelrett latterliggjorde sin egen tidligere overgangsrekord ved å betale nærmere 45 millioner euro for tyskeren Mesut Özil – tredobbelt den tidligere rekorden.
 
Mens Arsene Wenger var travelt opptatt med å sikre seg en spiller fra Real Madrid, var tankene på den andre siden av London rettet en helt annen vei, nemlig mot Russland. Chelsea lånte først ut Romelu Lukaku til Everton, før de hentet Samuel Eto’o fra russiske Anzhi.
 
Det var derimot ikke bare London-klubbene som gjorde business på deadline day, også på Old Trafford var manager David Moyes i full sving med å sikre seg sin første storfisk til klubben. Det var ikke bare en stor og høy spiller som kom på lasset fra Everton, også det 10 centimetere høye håret til Marouane Fellaini var med da han signerte i siste liten på deadline day.
Storklubbene i England er dermed ferdige med handlingen for nå, og alt kan plutselig være endret i seriesammenheng. Arsenal var i utgangspunktet aldri nevnt blant ekspertene som en tittelutfordrer, men supporterne til The Gunners snakker nå håpefullt om å børste støv fra et ubrukt pokalrom på Emirates Stadium. Mesut Özil tok dermed ikke bare med seg en prislapp på flere hundre millioner kroner og en dobbel så høy lønn som den nest beste betalte spilleren i Arsenal – han tok også med seg mengder med håp.
 
Tyskeren er et bevis på at manager Wenger har gitt etter for presset fra både fans og medier, og endelig brukt penger. Kanskje følger det med pokaler på kjøpet?
 
På Stamford Bridge har det i hele sommer vært snakk om å hente inn en stjernespiss. Spesielt Wayne Rooney har blitt flittig nevnt i verdens medier. De endte ikke opp med Manchester United-spissen, men Jose Mourinho hentet en gammel kjenning fra tiden i Inter, nemlig Samuel Eto’o. Nå skal kameruneren prøve å fylle det tomrommet Fernando Torres ikke har klart, nemlig tomrommet etter Didier Drogba.
 
Det var også knyttet mye spenning rundt hva David Moyes skulle foreta seg i sin første sommer som Manchester United-manager. Forventningene var høye, tabbene var mange, og oppmerksomheten i sommer var rettet mot den ene midtbanespilleren etter den andre. Valget falt til slutt på en høyreist belgier. Moyes er allerede godt kjent med Fellaini fra tiden i Everton, og spilte dermed et sikkert kort da han hentet belgieren til Old Trafford.
 
Om du på grunn av deadline day plutselig har blitt usikker på hvem du tror skal vinne Premier League, kan du alltids sjekke ut litt fotball-odds og sammenligne med Premier League-tips. Du finner garantert noe som kan hjelpe deg på veien mot et lite gull i seg selv, nemlig å prikke inn tippelappen din.
Last Updated ( Wednesday, 11 September 2013 00:01 )
 
Alders grense 18+Top 50 Betting Sites - Oddsfather