Written by oddsfather    Friday, 28 June 2013 14:53    PDF Print E-mail

Brasil eller Spania?

Neymar Brazil 2013

Det har allerede vært kjent i noen dager at Brasil er en av finalistene i Continental Cupen, men først torsdag kveld ble det avgjort hvem motstanderen er; nemlig Spania.

Spania spilte mot Italia, og på forhånd ble det tippet at det skulle bli en lett match for Spania. Det skulle vise seg at dette ikke var tilfelle, og tilskuerne kunne se en første-omgang preget av italiensk dominans, hvor det italienske landslaget hadde flest sjanser på mål.

Blant spillerne som utgjorde størst trussel fremfor det spanske målet var blant annet Christian Maggio som kom alene med keeper Iker Casillas, men Casillas klarte å sikre 0-0 med en utrolig redning. Kort tid etter kom Daniele De Rossi og Claudio Marchisio med skudd på mål, men begge satte ballen utenfor.

Til tross for flest sjanser for Italia, hadde Spania kontroll på ballen i mesteparten av første omgang, men fikk kun en sjanse på mål. Fernando Torres sitt skudd ikke var godt nok til å gi dem en ledelse.

 

I andre omgang var det mye mindre sjanser og lite spennende spill, og spillerne slet i den trykkende heten i Brasil. Etter 90 minutter var det fremdeles 0-0, det ble klart for ekstra-omganger.

Både Spania og Italia kom til live igjen i ekstraomgangene, men det ble fremdeles ikke noen mål fra noen av dem. For å avgjøre semifinalen måtte det til slutt straffespark til, og det var hele 13 straffespark som måtte til før det ble avgjort hvem som kommer til å møte Brasil i finalen.

Spanias håp om finale-spill så lyst ut da den italienske spilleren Leonardo Bonucci bommet på straffe ved å sette ballen høyt over mål. Alt stod og hvilte på Mata, som satte ballen sikkert i mål og sørget for at Spania gikk videre til finalen i Rio de Janeiro.  

Det er nå duket for drømmefinale på søndag mellom to av de beste fotball-landene i verden, hvor du kan få live fotball-kommentarer om kampen på TV2 Zebra.

Som et tipping-tips står Spania med 2.70 i odds dersom de vinner finalen, mens Brasil står med 2.60 i odds. Bronsefinalen blir også spilt på søndag, hvor Italia møter Uruguay.

Italia står med 2.60 i odds for å sikre seg en tredjeplass, mens Uruguay står med 2.62.

Last Updated ( Friday, 28 June 2013 16:20 )
 
Alders grense 18+Top 50 Betting Sites - Oddsfather