Free Streaming Asian odds statistics Partners Top50

WOULD YOU LIKE TO WIN MORE?

Sign up for the VIP Picks from Oddsfather

 

Vinner av Champions League 2012
Written by oddsfather    Tuesday, 24 April 2012 19:47    PDF Print E-mail

Vinner av Champions League analysert fra våre forummedlemmer.

  • Nå har, overraskende nok, både Bayern og Chelsea overtaket etter første semifinale ferdigspilt å nå er det store spørsmålet: Klarer Barcelona og Real Madrid og hente seg inn på hjemmebane og avansere, eller ikke? Og hvem vil stå som vinner av CL 2012, og hvilke to lag kjemper om tittelen 19 Mai på Allianz Arena i Munchen?

 

  • Jeg tror Barcelona kommer sterkt tilbake på Camp Nou i kveld, og jeg ser for meg en 2+ -målsseier til Barcelona. Grunnen til den teorien er at Barcelona i utgangspunktet spiller bedre fotball enn Chelsea offensivt, og har ingenting å tape på kveldens match. Barca blir å kjøre hardt fremover, og kommer samt å stille med best mulig laguttak. Barcelona tapte jo kampen i helga mot Real Madrid og dermed har ligagullet blitt ett nesten umulig mål å gå for, og CL-gullet er eneste andre tittel tilgjengelig, og blir derfor å gjøre sitt for å vinne. Chelsea på den andre spiller nå som bortelag, og vil mest sannsynlig prøve å styrke det defensive spillet til det maksimalet for å berge seg en uavgjort.
  • Alt i alt er det to gode lag som møtes, men Barca er i form på hjemmebane med en 5-0-0, mens Chelsea har en 3-1-1 på de 5 siste bortekampene. Skal jeg si ett resultat også, vil jeg si 4-1 til Barcelona.

 

 

 

Real M - Bayern M

Her har vi kanskje den minst sikre semifinalen som spilles. Bayern har utgangspunkt i en 2-1 seier fra første kamp i Tyskland, og Real må derfor helst vinne med 2 mål for å sikre seg avansement. Verken Bayern eller Real kommer til å gå ut på banen med defensiv spillestil, men kanskje Bayern satser hardt bakover samtidig som Real kommer til å satse fullstendig fremover. Real har en 4-1-0form på hjemmebane, mens Bayern har 4-0-1 på bortebane. Dette tyder på begge lagene er lik i formen, og som første kampen tilsa, så er begge lagene relativt lik. Jeg tror Real stikker av med seieren, men om de avanserer er jeg derimot usikker på. Uavgjort er også godt mulig. Skulle jeg satt ett resultat; 3-2 / (3-1, av personlig ønske).


Les resten av artikkelen i Forumet og kommenter ...

Last Updated ( Wednesday, 11 September 2013 00:03 )
 
Alders grense 18+Top 50 Betting Sites - Oddsfather