Free Streaming Asian odds statistics Partners Top50

WOULD YOU LIKE TO WIN MORE?

Sign up for the VIP Picks from Oddsfather

 

Fotball oddstips - pick and prewiew
Written by Niklas    Friday, 17 August 2012 09:00    PDF Print E-mail

Ser helt sikkert værdien her på krydset mellem Aab og FC Midtjylland. 

***

Fodbold, Danmark, Superligaen - spilles 17/08-2012 18:30

--------------------------------

Aalborg BK vs. FC Midtjylland

--------------------------------

Tip: X

Odds: 3,45

Bookie: Betsson

Stake: 4/10

***

(FORMEN) 

Aab som ligger nr. 6 vandt senest hele 4-1 ude over Horsens, og for deres 5 seneste superliga kampe har de en form som siger 2-2-1 med en målscore på 8:7. På eget græs har de klaret den den godt med 2 sejre og 1 uafgjort. 

Midtjylland ligger lige under Aab på en 7. plads, og seneste tabte de ude 2-1 mod OB. Midtjylland som jeg normalt ser som et generelt stærkere hold i forhold til Aab. De har en form i deres første 5 superligakampe som siger 2-1-2 g en målscore på 10:10. På udebane har de ikke vundet endnu med 2 tabte og 1 uafgjort. 

Sidste indbyrdes opgør i superligaen blev spillet d. 04/04-12 og endte 1-2 til Midtjylland. Der er så mere i det idag da midtjyderne har 2 spillere ude som jeg ser som et problem for holdet.

 

(TRUPNYT)

 

Midtjylland: Tim Janssen er skadet og Izunna er ude med karantæne. Derudover har de flere skader hvor Rasmus Lynge Christensen, Morten Koch, Jakob Haugaard og Johannes Madsen også er ude med skader og dermed ikke er mulige idag.

Aab: Har ingen skader/karantæner jeg ser som specielt seriøse for holdet, da de 2 eneste ude er Kayke og Nicolaj Thomsen som begge er skadet. 

Pga. Midtjyllands skader/karantæner ser jeg ingen værdi på udesejeren her, men tror helt sikkert at det bliver en meget lige kamp med stor værdi på krydset. 

Det skal også siges at Midtjyderne har Europa League at tænke på i næste uge, som de jo også helt sikkert har nogle tanker på. 

Aab kommer til at gå hårdt efter en sejr idag mod et normalt forholdsvist stærkt hold. Midtjyderne vil helt sikkert være glade for en pointdeling idag med henblik på deres problemer på holdet. 

Midtjylland har meget fokus på denne kamp, men jeg tror bestemt ikke de vinder. Denne kamp lugter meget af uafgjort og det er også der værdien lægger. 

 

Last Updated ( Wednesday, 22 August 2012 22:21 )
 
Alders grense 18+Top 50 Betting Sites - Oddsfather