Free Streaming Asian odds statistics Partners Top50

WOULD YOU LIKE TO WIN MORE?

Sign up for the VIP Picks from Oddsfather

 

Oddstip-analyse: Aston Villa vs Bolton TIP: X
Written by Niklas    Tuesday, 24 April 2012 09:32    PDF Print E-mail

Aston Villa vs Bolton

Det gik ikke særlig godt igår med krydserne, begge kampe endte med udesejre, men jeg syntes nu heller ikke at det var helt fair.

Jeg prøver mig nu igen med at spille krydset i denne Premier League kamp imellem Aston Villa og Bolton.

Det går ikke godt for Villa som nu ikke har vundet i 6 kampei træk, deres form ser således ud: 0-3-3. Deres seneste kamp lød på at de spillede 0-0 hjemme mod Sunderland. De ligger nr. 15 med 36 point og deres komplette form er: 7-15-12, målscore på 35:48. Hjemme har de 4-6-7.

Man kan heller ikke ligefrem sige at det kører for Bolton, men bedre end Villa vil jeg da sige. 

Bolton kommer også fra en uafgjort kamp som var et 1-1 resultat hjemme mod Swansea. Deres form er 3-1-2, som da er bedre end Villa´s seneste præstationer. De ligger altså nr. 19 nu som er næstsidst, men jeg er nu ikke så bekymret for deres position, da jeg er sikker på at de kommer op igen og undgår nedrykring, de har også nogle meget fornuftige kampe til at slutte af på, så de burde godt kunne få point med. 

De har en komplet form som siger 9-3-21, målscore 37:66. og ude har de 5-0-11, og ikke spillet uafgjort ude endnu, Men jeg syntes nu at tyder meget på at denne kamp kunne ende uafgjort.

Det ser altså ikke for godt ud for Bolton hvis de starter med at tabe denne kamp idag, og på den anden side så skal Villa heller ikke tabe idag, da de så ryger med ned i farerzonen. Så igen en point deling er slet ikke utænkelig.  

 

Sidste år spillede de 2 hold Carling Cup hos Villa, hvor Bolton vandt flot 2-0.

 

TRUPNYT

Aston Villa:

Villa har nogle spillere som er tvivlsomme: James Collins, Stephen Warnock og Ciaran Clark.

Richard Dunne, D. Bent og F. Delph er ikke med. 
Udover det så er angriber Gabriel Agbonlahor tvivlsom med en skulderskade, men intet sikkert endnu.

 

Bolton:

Bolton manager Owen Coyle melder ud at der ikke er nogen nye skader eller noget, men de må så stadig undværre de langtids skadet: Stuart Holden, Chung-Yong Lee, Ricardo Gardner og Fabrice Muamba.

 

MULIGE SPILLERE

Bolton 

Bogdan, Jaaskelainen, Alonso, Steinsson, Wheater, Boyata, Knight, Ream, Ricketts, Reo-Coker, M Davies, Klasnic, Miyaichi, Ngog, Petrov, Eagles, Tuncay, Sordell, Vela.

Aston Villa 

Given, Guzan, Hutton, Lichaj, Cuellar, Herd, , Baker, Bannan, Clark, Gardner, Warnock, Ireland, N'Zogbia, Agbonlahor, Heskey, Weimann, Marshall, Johnson, Stevens, Delfouneso, Albrighton.

Jeg tror på at kampen ender 2-2.


Ren Bolton sejr kan fås til 4,05 Betsafe 
X2 kan fås til odds 1,80 Unibet

Last Updated ( Tuesday, 24 April 2012 20:56 )
 
Alders grense 18+Top 50 Betting Sites - Oddsfather